Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Feltámadhat az X-akták!

Recommended Posts

Van egy hírünk, hogy aztán mennyire lehet neki örülni vagy mennyire nem, azt majd mindenki eldönti magának: a 20th Century Fox TV és Fox network új vezetőségét "komolyan foglalkoztatja" egy X-akták reboot lehetősége, és nem, nem április 1-i posztot dátumoztunk át. Kilenc évad és két film után valós esélye van a franchise feltámasztásának, amiről Chris Carter, a sorozat készítője mesélt a Vulture-na, kilátásba helyezve egy harmadik film illetve egy újabb sorozat elkészítését.

 

index

 

  • Upvote 1

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

A Fox bejelentette, hogy tizenhárom évnyi szünet után újra a képernyőkre kerül az X-akták, méghozzá az eredeti főszereplőkkel.

 

2002 májusában vetítették le az X-akták utolsó epizódját – legalábbis a legtöbben azt hittük, az lesz az utolsó.

 

Pár hete már pletykálják, ma viszont a Fox is hivatalosan megerősítette, hogy egy hatrészes minisorozat erejéig David Duchovny ismét Fox Mulder, Gillian Andersen pedig Dana Scully bőrébe bújik, ráadásul a sorozat atyja, Christ Carter irányításával. „Kevés tévésorozat tudhat magáénak olyan eltökélt rajongókat, mint az X-akták, és mérhetetlenül boldogak vagyunk, hogy elhozatjuk nekik Mulder és Scully kalandjainak következő fejezetét, amire oly régóta vártak” – állt a sajtóközleményben. A vetítés időpontját még nem közölték.

x-aktak_artwork_20100705124111_nfh.jpg

Az X-akták 9 évados pályafutása alatt 16 Emmy-, 5 Golden Globe és egy Peabody-díjat zsebelt be. A főcímdal pedig még most, évek után is képes ránk hozni a frászt.

 

 

gamestar

  • Upvote 1

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites
Az amerikai premier után 24 órával elhozza az RTL az új X-akták sorozatot. Kint január 24-én indul, itthon 25-én este már leadják magyar szinkronnal a Coolon - mondta Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes a SorozatWikinek.

 

origo

  • Upvote 1

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

×