Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Django: The series

Recommended Posts

A kultikus rendező bejelentette, hogy több mint 90 percnyi leforgatott anyaga van még a 2012-es Django elszabadul című filmjéhez, amely végül nem lett felhasználva. Úgy gondolja, van még potenciál Django történetében, és ebben a másfél órányi anyagban is több van annál, hogy csak a DVD és BluRay lemezeken szerepeljen "extra"-ként. Így végül úgy döntöntött Tarantino, hogy az eredeti 165 perces filmet kiegészíti a még meglévő 90-nel, így lesz egy bő 4 órás anyaga, amelyet részekre darabolva, sorozatként juttatna el a rajongókhoz valamelyik tévécsatornán keresztül.

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon jelentette be ezt a nem mindennapi elképzelését Tarantino:

"Van négy órányi anyagom. De nem szeretnék egy négy órás filmet csinálni. Inkább felosztanám négy darab egyórás fejezetre. Így lenne egy négy epizódból álló minisorozat (amelynek minden epizódja 60 perces lenne), amelyet a tévékben lehetne leadni."

Na, erre nem számítottunk annyi szent. De mindenképpen szívesen fogadnánk a felszabadított rabszolga, Django kibővített történetét, ha Tarantino ötlete tényleg megvalósulna. Még másfél órányi, eddig nem látott anyag egy kétszeres Oscar-díjas filmből, amelyben olyan nagyszerű színészek nyújtanak fantasztikus alakításokat, mint Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington és Samuel L. Jackson. Kíváncsian várjuk, hogy tényleg megvalósul-e a sorozat, vagy megmarad egy kósza ötletnek Quentin Tarantino zseniális gondolatai között.

 

cinestar

 

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

×