Jump to content
Sign in to follow this  
VolvoFH12

Gotham

Recommended Posts

Új Batman eredetsztori lesz a Gotham tévésorozatban

 

Néhány hónapja jelentette be a Fox és a DC, hogy Gotham címmel készítenek tévésorozatot – melyben James Gordon lesz a főszereplő, és a szuperbűnözőktől hemzsegő város mindennapjait az ő, és nem pedig Batman szemszögéből mutatják be. Egy most készített interjúból azonban kiderül, hogy azért Bruce Wayne-nek is jut szerep, írja a Geektyrant.

 

gotham_city_san_francisco.jpg

 

Kevin Reilly, a Fox Entertainment elnöke mondta el, hogy a fiatal Bruce Wayne is szerepelni fog a sorozatban, végig fogjuk kísérni az ő pályafutását is egészen addig a pontig, ahol érdekessé válik. Jelenleg is megfelelő gyerekszínészt keresnek, aki a 12 esztendős Bruce-t játszhatja. A sorozatban rengeteg ismerős karaktert láthatunk majd: Gordon nyomozót, még mielőtt felügyelő lenne belőle, a Pingvint, a Macskanőt és a többieket. A sorozatból megtudhatjuk majd, kik voltak ezek a szereplők, mielőtt azzá váltak volna, amilyennek a képregényekből ismerhetjük őket. És persze lesz egy csomó olyan karakter is, akiről még sosem hallottunk.

Bruce Wayne mindenesetre a sorozat alatt megmarad Bruce Wayne-nek: Batman egészen a sorozat legvégéig nem fog megjelenni.

Edited by SzegediXY
legközelebb légyszíves linkeld a forrást

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

×