Ugrás a tartalomhoz

Fotó

Mortal Kombat


 • Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
2 válasz erre a témára

#1
bikas

bikas

  Azonosítatlan Gépíró

 • Elit
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 20
 • 2321 Hozzászólás
 • 2 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:Simagöröngyös (elfekvő)
Sorozat készül a Mortal Kombatból


Ha mozifilm nem is, de afféle digitális sorozat elkészülhet Kevin Tancharoen több mint 10 millió megtekintést elért Mortal Kombat víziójából. A forgatás heteken belül indul, azonban még nem tudni, hogy kik lesznek a főszereplők.

Kevin Tancharoen, a Fame remake-jének rendezője februárban egy élőszereplős, digitális rövidfilm-sorozatot tervez forgatni a Mortal Kombat alapján a kanadai Vancouver városában. A tervek szerint a széria olyan népszerű karakterek történetével ismertetné meg a nézőket, mint Scorpion, Johnny Cage és Liu Kang. A kész epizódok tavasszal lesznek elérhetőek a Warner Bros. Digital Distribution segítségével.Tancharoent a Mortal Kombat rajongói jól ismerhetik az eleinte ellentmondásosan fogadott Mortal Kombat: Rebirth készítőjeként, ami afféle nemhivatalos élőszereplős rövidfilm volt, melyet a rendező többek között azért forgatott, hogy egy esetleges MK-film forgatására szóló felkérést elősegítse. Film helyett végülis egy websorozat lett az eredmény, mely az április 19-én megjelenő új Xbox 360 és PlayStation 3 játék kampányában is fontos szerepet fog játszani.

SG


Képek érkeztek az új Mortal Kombat-sorozatból


Pár kép alapján ugyan még nem lehet megítélni, hogy a jelenleg is forgatott Mortal Kombat-sorozat fel fog-e nőni a közelmúltban készített rövidfilmhez, de az szinte biztos, hogy a régi filmeknél jobban fog sikerülni.

Kevin Tancharoen, a készülő Mortal Kombat digitális sorozat rendezője egyre-másra tweeteli ki a széria forgatásán lőtt fényképeit azonosítójára. A legújabb képeken már nem csak a szereplőket lehet látni, hanem cseppet sem meglepő módon egy gerincoszlopot is.


A jelenleg Vancouverben forgatott sorozatban, mint az a képek egyikén is látható, Michael Jai White fogja alakítani Jaxet, de mellette fel fog tűnni Jeri Ryan (Sonya) és Darren Shahlavi (Kano) is. A sorozat mondhatni rövidfilmek antológiája lesz és a nemsokára megjelenő játékkal szoros kapcsolatban fog állni, hiszen minden részben, eddig még nem ismert belső információk fognak kiderülni a legfontosabb karakterekről.

SG


Az első videó az új Mortal Kombat-sorozatból


Április 12-én kerül fel a netre a Mortal Kombat Legacy első része, és mára már az is kiderült, hogy a Machinima fogja forgalmazni a Kevin Tancharoen által rendezett digitális szériát.

Megérkezett az első videó a Mortal Kombat Legacy című online sorozatból, ami azonban nem előzetes, hanem mindössze egy akciójelenet. Warner Bros. Digital Distribution és Machinima.com a napokban jelentette be, hogy együttműködést kötöttek, mely keretén belül utóbbi oldal fogja forgalmazni a digitális szériát.A Mortal Kombat Legacy-t Kevin Tancharoen (Fame) rendezte, a főbb szerepekben pedig olyanokat láthatunk, mint Jeri Ryan (Sonya Blade), Michael Jai White (Jax) és Darren Shahlavi (Kano). A készítők tervei szerint a hamarosan megjelenő játékot felvezető sorozat a játékosoknak szól és a történet hozzájuk fogja közelebb hozni a harcosokat. Az első rész április 12-én fog debütálni a Machinima YouTube oldalán.

SG


Ilyen lesz Sub Zero és Scorpion az Mortal Kombat rebootban


Aki hiányolt volna az új Mortal Kombat-sorozatból, a Mortal Kombat Legacy-ból pár ismerős arcot, az most enyhítheti kíváncsiságát, hiszen a rendező megosztott pár képet Sub Zeróról és Scorpionról is.

Miközben a neten már meg lehet tekinteni, hogy sikerült az újragondolt Mortal Kombat-websorozat első epizódja, a készítők nem hagyták abba az infók csepegtetését, megmutatták, hogy fog kinézni a kezdő epizódban nem szereplő Sub Zero, valamint Scorpion.A Mortal Kombat Legacy nyitórészében ugyanis a rajongóknak be kellett érnie azzal, hogy csak Sonya Blade (Jeri Ryan), Jax (Michael Jai White), Kano (Darren Shahlavi) és Kurtis Stryker tűnik fel. A Kevin Tancharoen által rendezett sorozat kilenc epizódból fog állni, melyek keddenként kerülnek fel a netre, így a végeredmény egy másfél órás filmet fog kitenni.SG


Felkerült a netre az új Mortal Kombat első 10 perce


Ahogy azt már korábban kihirdették, április 12-én felkerült a netre a Mortal Kombat Legacy első része. A websorozat afféle rebootot valósít meg és a nemsokára megjelenő videójáték előtt tapossa ki az utat.

Végre saját szemünkkel is láthatjuk, hogy sikerült Kevin Tancharoen, rendezőnek a Mortal Kombatot átültetnie websorozat formátumra. Bár az az igazság, hogy a Tanchoren-féle Mortal Kombat Legacy-t akár filmnek is nevethetnénk, hiszen a végeredmény filmhosszúságú, csak éppen a nemsokára megjelenő Mortal Kombat-játék előtt marketing célokat is szolgáló Legacy-t a forgalmazó kilenc epizódra vágva mutatja be a nagyérdeműnek.A Machinimia által forgalmazott digitális szériában az ígéretek szerint a játékban szereplő főbb karaktereket ismerhetjük meg jobban, s esetleges motivációikra is fény fog derülni. A tervek szerint a ma elstartolt Mortal Kombat Legacy-ból minden héten új sepizódra számíthatnak az MK-fanatikusok.

SG


Ilyen lett Baraka az új Mortal Kombat-sorozatban


Újabb remek kép érkezett a Mortal Kombat: Legacy című sorozatból, Sub Zero és Scorpion után ezúttal Barakát vehetjük szemügyre, s csettinthetünk elégedetten, hiszen nem sikerült rosszul a karakter.

Pár napja már nézhető az új Mortal Kombat-sorozat első része a neten, azonban egyelőre még nem mutatkozott be sok karakter benne, a történet eddig leginkább Jaxre és Sonyára koncentrált. A folytatásban azonban a többi ikonikus figura is meg fog jelenni. Scorpionról és Sub Zeróról már közöltünk képet, most pedig nem másra kerül sor, mint Barakára, a The New York Times-nak köszönhetően.A Kevin Tancharoen, Aaron Helbing és Todd Helbing által írt Mortal Kombat: Legacy antológia jellegű sorozat, aki végignézni, az kilenc rövidfilmet láthat mozifilm hosszúságúra összefűzve. A történet pedig az MK-játékok legismertebb karaktereit mutatja be, hozza közelebb a közönséghez, az epizódokból megismerhetjük, hogy milyen motivációk húzódnak a Mortal Kombat-tornára való nevezések mögött. (Barakát egyébként Fraser Aitcheson alakítja.)

SG
 • 0

#2
janoshman

janoshman

  Haladó

 • Veterán
 • PipaPipaPipaPipa
 • 16
 • 382 Hozzászólás
 • 2 köszönet
 • Online
 • Neme:Férfi
Úgy tudom, ha ez a websorozat sikeres lesz, akkor esély kínálkozik egy egész estét filmre is. Jó lenne egy reboot.
 • 0

#3
Sick Of It All

Sick Of It All

  Bambooocha

 • Törzstag
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • 2
 • 532 Hozzászólás
 • 0 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
 • Lakhely:.:Suzuran:.
ezt az 1et várom már.. smile.gif
 • 0
0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó