Ugrás a tartalomhoz

Fotó

win7 kontra Ati 3870segítsetek


  • Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
4 válasz erre a témára

#1
szovika

szovika

    Zsebibaba

  • Veterán
  • PipaPipa
  • 0
  • 40 Hozzászólás
  • 0 köszönet
  • Offline
Sziasztok!
Olyan jellegű gondom lenne,hogy a win7-en nem mindig működik a videókártya!!Úgy értem,hogy hiába töltöm le a driverét/sőt Win7-re nincs is,legalább is nem találtam/ az esetek többségében mindig az alaplapi videót használja.Le is lett tiltva a biosban is de így is visszaáll az alaplapra!!Sőt a hangot is kiiktatja sokszor!Jó lenne ha valami ötlettel tudnátok szolgálni!!!

Alaplap : ALiveNF7G-HDready
Videókártya : Ati Radeon 3870

Minden segítséget előre köszönök!!!
  • 0

#2
dj fakené2008

dj fakené2008

    Zsebibaba

  • Veterán
  • PipaPipa
  • 1
  • 30 Hozzászólás
  • 0 köszönet
  • Offline
Hali!!!
Nekem Ati HD 3450-em van és win7 alatt tökéletesen muzsikál smile.gif AGP vagy PCI-e a karid???
  • 0

#3
szovika

szovika

    Zsebibaba

  • Veterán
  • PipaPipa
  • 0
  • 40 Hozzászólás
  • 0 köszönet
  • Offline
Köszi a gyors választ!!Annyira nem mozgok otthon ilyenekben,de ha jól tudom PCI-os!Egyik haverom szokta csinálgatni de most nem ér rá!!
  • 0

#4
Chipi

Chipi

    The Hangover

  • ViP
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5
  • 2801 Hozzászólás
  • 0 köszönet
  • Offline
  • Neme:Férfi
64 bites W7 driver:

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


32 bites W7 driver:

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


Ha az alaplapi VGA újra feloldja magát, akkor a BIOS-ban lesz gond!
  • 0

#5
szovika

szovika

    Zsebibaba

  • Veterán
  • PipaPipa
  • 0
  • 40 Hozzászólás
  • 0 köszönet
  • Offline
Köszi a választ s bocs hogy csak most írok,de ez a gép megőrít!!Megpróbálom ami mondtál s ha jó jelzek!!Ha a biosban vab a hiba,mit tegyek?Mert utolján is mikor lekapcsoltam a gépet meg a netet s este felmentem volna a netre /ez lassan 2 hete,azért nem jelentkeztem eddig!!/ folyamatosan modemhibát ír ki!!Pedig próbáltam cserélgetni a modemeket is de semmi...Ha a videókártya driverét futtatom restart után meg valami AMD hibát ír ki...megpróbálok feltenni képeket róla..de előbb még ezt csinálom amit javasoltál...köszönöm szépen a segítséget...mindenkinek
  • 0




0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó